Featured Posts

  • Prev
  • Next

Det naturliga universalmedlet grönsåpa

Posted on : 08-01-2019 | By : Filip | In : Uncategorized

0

Mycket av den information jag skaffar mig om naturliga rengöringsprodukter läser jag mig till, men det händer att jag träffar på personer som lär mig något nytt. Det hände för ett tag sedan när jag satt och pratade med en kvinna som jobbar som resurssocionom. Hon lärde mig att grönsåpa kan vara suveränt till mer än att bara städa med. Själv brukar hon använda grönsåpa till att tvätta både håret och resten av kroppen. Hon berättade att många missar att man inte kan använda bara grönsåpa utan att man dessutom behöver schampo efteråt för att få ett bra resultat. Grönsåpan gör huden otroligt mjuk och känslan av renhet efter duschen ska vara fenomenal. Ett gammal husmorsknep som jag kände till sedan innan är att tvätta kläderna med det. Det är verkligen ett universalmedel på många sätt. Dessutom luktar det underbart efter att man har städat med det hemma. Använder ni grönsåpa till något mer än att torka golven? Det skulle vara roligt att få ta del av ännu fler bra tips.

Bro med mossa

(Visited 1 times, 1 visits today)

Write a comment