Featured Posts

  • Prev
  • Next

Om mig

Varmt välkommen ska du vara till min blogg! Här kommer jag att skriva mycket om mitt kanske lite udda intresse – städprodukter, speciellt de som är tekniskt avancerade.

Låt mig presentera mig själv lite närmare. Jag heter Filip och är en 25 årig utbildad ingenjör som arbetar med produktutveckling på ett telecomföretag. Just nu bor jag i Uppsala tillsammans med min katt, Plåster, men funderar av och till på om jag skulle flytta till Stockholm.

Vad kan jag mer berätta om mig själv…. På min fritid så umgås jag så mycket jag kan med mina vänner och försöker i alla fall masa mig till gymmet två till tre gånger i veckan. Men det är bara att erkänna att jag är lat av naturen och när jag väl har kommit hem efter en lång dag på jobbet så är det väldigt motigt att ge sig iväg till gymmet. Däremot är det betydligt lättare att ge sig ut och ta en öl eller två med polarna 😉

Har också precis träffat en tjej som jag gillar väldigt mycket så det ska bli väldigt spännande att se vart detta kommer att leda.

Så har jag ju mitt lite udda intresse då som är städprodukter och ju mer avancerade de är ju mer intresserar de mig. Fråga mig inte varför just detta intresserar mig så mycket. Men städning och att hålla rent och hygieniskt runt oss är ju otroligt viktigt, inte bara i våra hem utan särskilt viktigt är det ju inom olika typer av branscher som sjukvård och livsmedelsindustrin.

Så för mig är det väldigt fascinerade hur vi på smidigaste möjliga sätt uppnår bästa resultat. Tror detta intresse kommer från en kombination mellan min lathet och min ingenjörsutbildning. Man säger ju att bekväma (lata) människor är uppfinningsrika, de vill ju göra livet så enkelt som möjligt. Och vad är det som folk helst vill spendera så lite tid som möjligt med? Jo, att städa och hålla rent. Så därför uppfinner vi saker som ska underlätta denna mindre roliga syssla.

Hoppas att ni kommer gilla min blogg och kommentera gärna! 🙂

(Visited 694 times, 1 visits today)