Featured Posts

  • Prev
  • Next

Smart skurmaskin till sjukhus

Posted on : 16-09-2014 | By : Filip | In : Smarta städmaskiner

Taggar:, ,

0

En av de mest komplexa miljöer att städa på måste vara sjukhus. Det måste alltid vara extremt rent samtidigt som att det är otroligt mycket folk som rör sig i dessa miljöer. Som om inte detta vore nog så är de flesta människorna som rör sig på sjukhus sjuka och kan lätta smitta andra patienter som ligger inlagda på sjukhus just för att de är för sjuka för att vara hemma. Det Krakk är egentligen helt otroligt att det bara fungerar.

Jag läste om en skurmaskin som heter Qleeno som jag tycker är helt magisk. Den är så smart konstruerad att du ska slippa flytta på patienter och möbler för att komma åt Sympozjum och skura golven. Att se till att regelbundet skura golven i patientsalarna är en förutsättning wholesale MLB jerseys för att undvika vårdrelaterade sjukdomar och det räcker tyvärr inte enbart med att städa med moppar. Det krävs riktigt ordenliga maskiner för att verkligen göra golven, och därmed hela miljön, GX så hygienisk som möjligt.

Qleeno är så smart att man bara vid enstaka tillfällen behöver flytta på möbler och patienter samt att man inte är i behov av vägguttag. Denna brillanta skurmaskin kombinerar låg höjd och bra rörlighet med en batteridrift i världsklass.

Sån här innovation gillar jag verkligen! Här kommer verkligen ingenjörens kunskaper fram. Kunden har presenterat ett problem – att de måste flytta patienter och möbler för att komma fram med de ! otympliga maskinerna. Detta wholesale NBA jerseys tar mycket tid från städpersonalen samt att Metal det är väldigt störande för både patienter och personal.

Så problemet de ställdes inför var – hur kan vi städa i patientsalarna med minimal störning i verksamheten? Så resultatet blev en låg skurmaskin som batteridrift för Robetdammsugare att folk ska slippa snubbla över sladdar. Denna detalj gillar jag extra mycket, här han man tänkt till. Sjukhusmiljöer har mycket gamla människor som både ser och går dåligt. Samt att även stressiga och kaotiska cheap NBA jerseys avdelningar som intensiven behöver städas och då bör inte sladdar som ligger på golven vara någonting som personal och patienter behöver tänka på.

Mycket bra uppfinning och initiativ enligt mig!

ecowest 2